Bloembinderij Fiora Bertem

Openingsuren zie onderaan pagina, Woensdag gesloten (ook geen leveringen)

Nieuw mailadres:
info@fiora.be

Pinksteren Maandag 20 mei open van 9u tot 13uHuwelijk

Een huwelijk is iets heel speciaal en uniek en voor iedereen anders. Allereerst ga je een bruidsboeket kiezen gaat je voorkeur uit naar iets romantisch of liever iets strakker of toch misschien iets speels en fijn. Bij deze onvergetelijke dag hoort natuurlijk ook een mooi en stijlvol versierd feest.
 
Die stijl kies je natuurlijk zelf, ga je voor een romantische viering, een tuinfeest of een hippe party. Wij luisteren naar jouw wensen en stemmen ons professioneel advies af op jouw feest.

Integere rouwcreaties

Spijtig genoeg komt ieder van ons dit wel eens tegen dat we afscheid moeten nemen van een dierbare persoon in ons leven. Hier ook kan je met bloemen een betekenis volle boodschap geven. Fiora selecteert met zorg en respect samen met jou de gepaste bloemen om je emoties helpen uit te drukken.

Zakelijk

Ook in een professionele omgeving kan een stijlvol boeket de juiste toon geven. Je werknemers eens verrassen met een bloemetje doet de werksfeer weer opkrikken en word zeer gewaardeerd. Een bloemetje in de vergaderzaal of bij een bedrijfsevenement zal de ruimte altijd dat extraatje geven.

Bloemenbinderij Fiora

Bruidsboeket, integere rouwcreaties of zakelijk? Wij doen het allemaal!